Pablo Galera Lozano


Coach Transpersonal Professional

Qui sóc?

Després d'un descontentament amb la meva situació laboral, que va durar diversos anys, finalment vaig decidir fer un gir en la meva carrera professional i tornar a canviar, com tantes altres vegades havia fet ja. No obstant això no sabia que fer, la meva última professió em omplia fins que va deixar de fer-ho, ¡i per fi vaig descobrir el Coaching!

El vaig descobrir gràcies a un curs que vaig realitzar, ja que intuïa que podria interessar-me professionalment. Així va ser, en la segona o tercera classe ho vaig veure clar, m'encantava, i poc després vaig decidir seguir formant-me. Així que vaig realitzar diversos cursos més (PNL, Intel·ligència Emocional, Mindfulness ...) i altres tipus de formació (conducció i organització de reunions, comunicació, etc.).

Finalment vaig decidir formar-me com Coach Transpersonal Professional, a l'Escola Transpersonal de Coaching (InnerKey).

Formació aprovada per la International Coach Federation

Sessions per Skype i presencial


Opinions dels meus clients:Durant la sessió m'he sentit còmoda, bé. En algun moment, alliberada per manifestar coses que potser no havia verbalitzat abans.

El més valuós de la sessió ha estat escoltar-me, dir coses que m'han portat a prendre consciència de mi mateixa i del que estava dient.

Rosa Maria Gomez


Ha estat una sessió molt intensa, m'he sentit segur com poques vegades ho he estat en la meva vida

L'aspecte més significatiu és el fet de sentir-me més fluid i còmode durant la sessió. Sento la suficient confiança com per interrompre o bé proposar temes secundaris que de vegades no tenen a veure directament amb el meu propòsit.

Cesc